S-a sinucis din cauza unui examen

Hila Ovidiu

Si-a luat zilele din cauza unui examen picat. Un studenti din Sibiu s-a aruncat dintr-un camin de pe strada Victoriei. Baiatul picase la un examen si rata din aceasta cauza intrarea in licenta. Gestul tanarului a socat pe toata lumea.

Sfarsit tragic pentru un tanar de doar 22 de ani din Sibiu. Acesta si-a pus capat zilelor dupa ce a picat un examen. Din cauza testului nepromovat baiatul nu mai putea sustine in aceasta vara examenul de licenta. Asta l-a daramat psihic si l-a facut sa isi incheie socotelile cu viata aruncandu-se dintr-un camin de pe Strada Victoriei. Cei care ii cunosteau au spus ca tanarul mai incercase sa se sinucida si cu o zi inainte. Desi a fost transportat la spital si resuscitat mai bine de o jumatate de ora, din cauza leziunilor extrem de grave tanarul a decedat. Baiatul era student in anul III la Istorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inundatii in mai multe localitati din judet

Codul galben de ploi si-a facut simitita prezenta cu varf si indesat la Sibiu. In mai multe zone din Sibiu odata cu ruperile de nori,  au pornit si puhoaiele. Inundatii de mai mici sau mai mari dimensiuni au avut in mai multe localitati. Rupere de nori in mai multe zone […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro