S-a semnat contractul pentru Calea Cisnadiei

Hila Ovidiu

A fost semnat contractul pentru Calea Cisnadiei. Aici se va interveni pentru refecerea carosabilului, a trotuarelor si a retelelor de apa. Lucrarile costa mai bine de 1,2 milioane de euro.

Marti la sediul primarie Sibiu a fost semnat contractul de lucrari pentru Calea Cisnadiei. Acesta are o valoare de aproape 1,3 milioane de euro la care se adauga si TVA-ul. Lucrarile pe aceasta strada vor dura 12 luni de la emiterea ordinului de incepere a acestora. Lucrarile prevazute in contract se refera la refacerea carosabilului si a trotuarelor, amenajarea unei noi retele de apa si canalizare dar si amenajarea de locuri de parcare si spatii verzi pe aliniamentul strazii. Edilul Sibiului spune ca desi este destul de scumpa, lucrarea de pe Cisnadiei isi merita pe deplin banii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Comitet pentru rezolvarea problemelor liceelor agricole

Tara noastra are probleme in pregatirea elevilor care vor sa ocupe un loc in liceele agricole. Pentru veni in sprijinul celor care vor sa se specializaze in aceasta ramura, Ministerele Educatiei si Agriculturii au hotarat sa isi dea mana pentru a pune pe picioare liceele agricole. Cel mai probabil acestia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro