S-a mutat Directia Fiscala!!!

Atentie, sibieni! S-a mutat Directia Fiscala. Pentru plata taxelor si impozitelor sunt disponibile 7 ghisee in noul imobil al municipalitatii de pe strada Turismului.

Directia Fiscala este primul serviciu care isi muta activitatea in noul imobil. Aici, intregul parter al cladirii, a fost amenajat pentru a gazdui birouri de relatii cu publicul. Acesta va fi incepand de saptamana aceasta principalul sediu unde se vor achita taxele si impozitele. Inregistrarea autoturismelor spre exemplu, se va putea face doar pe strada Turismului.

Deschise pentru public vor ramane si ghiseele din cladirea vechii Primarii sau cele din actualul sediu al municipalitatii. Cele din urma insa vor fi inchise pe perioada Summitului. Cei care vor sa ascape de calvarul statului la coada pot opta pentru formele de plata electronice, pot plati la oficiile bancare sau la cele postale.

Cladirea de pe Turismului a fost complet reabilitata si, pe langa Directia Fiscala va adaposti si Serviciul Politiei Locale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Biciclist lovit mortal de o masina

Un barbat din Mag si-a pierdut viata in urma unui accident rutier petrecut in noaptea dinspre vineri spre luni la intrarea in Cristian. In timp ce circula cu bicicleta, barbatul a fost acrosat de catre un autoturism. Impactul cu asfaltul i-a fost fatal. Conducatorul auto este cercetat penal pentru ucidere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro