S-a lansat „Express-ul de Cisnadie” primul ziar al cisnadienilor

Hila Ovidiu

Cisnadia are de miercuri seara primul ziar local suta la suta gratuit. Expresul de Cisnadie este primul ziar cu si despre oamenii de acolo, cu si despre problemele lor. Ctitorul sau este psihologul Dorel Aldea.

 

Expresul de Cisnadie este un ziar care va aparea intr-o prima faza bilunar. In cadrul articolelor pe care le contine, ziarul isi propune sa vorbeasca despre toate problemele cisnadienilor. Primul numar al ziarului contine un editorial semnat chiar de creeatorul sau, dar s multe alte reportaje si materiale informative cu privire la cultura, medicina, administratie sau orice altceva ii mai poate interesa pe oameni. Ziarul va fi distribuit gratuit in cutiile postale iar daca va avea priza la public in timp va creste atat tirajul cat si numarul de pagini sau frecventa apari. Publicatia  a fost lansata miercuri seara in prezenta a importanti oameni din Cisnadie si Sibiu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajatii Primariei Sibiu si-ar putea recupera cei 25% pierduti de la salarii

Ideea Presedintelui Traian Basescu de a le inapoia bugetarilor sumele pierdute este bine vazuta de unii sefi de institutii. Primarul Klaus Johannis este de acord cu revenirea la sumele initiale in ceea ce priveste salariile bugetarilor. Acesta a declarat joi ca in ceea ce priveste institutia pe care o conduce […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro