S-a incheiat Targul e Craciun

Hila Ovidiu

Cea de-a sasea editie a Targului de Craciun s-a incheiat. Comerciantii si-au strans deja marfa, iar pana la finele saptamanii vor fi demontate probabil si casutele. Joi doar comerciantii care vand produse alimentare si-au  mai deschis buticurile in Piata Mare.

Dupa aproximativ o luna de zile in care a fost deschis in fiecare zi targul de craciun a ajuns la final. In aceste zile se incheie si cea de-a sasea editie a iarmarocului in stil vienez ce ocupa an de an centrul orasului. Din 24 noiembrie de cand si –a deschis oficial portile si pana in momentul de fata aproximativ 70 de comercianti au venit cu diferite produse specifice sarbatorilor de iarna. Pe parcursul perioadei in care a fost deschis targul au avut loc un spectacol sustinut de Nicola, un show semnat Marian Ralea, un concert folk, mai multe concerte de colinde si reprezentantii de dans popular si traditii specifice iernii. Punctul culminant a fost cel in care Mos Craciun a poposit in targ si le-a facut daruri copiiilor. In momentul de fata doar cei care in casutele oferite spre inchiriere si-au amenajat minirestaurante au ramas sa mai vanda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fara anvelope corespunzatoare in plina iarna!

Atentie soferi!!! Politistii inca ii mai vaneaza pe cei care nu si-au “incaltat” nici acum masinile cu anvelope de iarna. Cei care sunt prinsi in trafic cu cauciucuri de vara sunt pasibili de amenda. Chiar daca a fost Craciunul peste 200 de oameni ai legii s-au aflat in cele trei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro