S-a aruncat in gol de pe bloc

Hila Ovidiu

Sfarsit cumplit pentru un tanar de 30 de ani din Sibiu. Barbatul a decis sa-si puna capat zilelor si s-a aruncat de pe un bloc de pe strada Poiana din cartierul sibian Valea Aurie. Cunoscutii spun ca suferea de depresie si ca a mai incercat sa se sinucida.

Depresia provocata de divortul parintilor l-au impins pe tanarul de 30 de ani sa isi puna capat zilelor. Vecinii spun ca baiatul era foarte inteligent, absolvent a doua facultati, insa, de cativa ani de cand parintii sai au divortat, s-a imbolnavit psihic. A fost chiar internat la Spitalul Nr 3, insa nimic nu l-a putut scoate din starea de depresie. In noaptea de joi spre vineri a decis ca viata lui nu mai merita traita si s-a aruncat in gol de pe acoperisul unui bloc de pe strada Poiana din cartierul Valea Aurie. Inainte insa, vecinii povestesc ca o verisoara l-ar fi vazut, dar nu a apucat sa-l opreasca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

”I’m OK” in Beverly Hills

    Claudia Pavel a ajuns sa se invarta in lumea buna. Interpreta s-a mutat lângă Hollywood, în Beverly Hills şi se pregăteşte să devină o mare actriţă. Numai ca acest lucru nu se intampla atat de usor. Asa ca, vedeta s-a hotarat sa isi indeplineasca visul si a inceput sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro