Rutierii trag vitezomanii pe dreapta

Hila Ovidiu

Viteza la control. Politistii sibieni sunt in aceasta saptamana cu ochii pe cei care incalca limitele legale de viteza. Actiunea are ca scop combaterea evenimentelor rutiere produse pe fondul neadaptarii vitezei si face parte din Campania TISPOL- Speed.

Pana la finele saptamanii politistii sibieni vor fi cu ochii pe cei care incalca limita legala de viteza pe drumurile publice. Actiunea este una cu scop preventiv. Oamenii legii vor actiona atat pe linia combaterii vitezei excesive cat si pe cea a neadaptarii la conditiile de drum. Actiunile au ca scop impunerea unui climat de disciplina rutiera in trafic si reducerea numarului si consecintelor accidentelor rutiere. Politistii rutieri vor actiona pe toate segmentele de drum national precum si in municipliile Sibiu si Medias. La aceste activitati vor participa un numar sporit de politisti rutieri, inclusiv cei din sectiile rurale de politie. In primele trei luni ale acestui an in judetul nostru au avut loc 88 de accidente grave in urma carora 28 de persoane si-au pierdut viata si alte 85 au fost ranite grav. Dintre aceste accidente 20 au avut loc pe fondul vitezei neregulamentare neadaptate la conditiile meteo-rutiere. In cele 20 de accidente 10 oameni au murit si alti 23 au suferit rani grave.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Grenade gasite de angajatii de la drumuri

Munitie descoperita de lucratorii de la drumuri. Marti seara angajatii care lucrau la drumul Seica Mare Agarbiciu au dat peste niste grenade. Acestia au anuntat specialistii Isu Sibiu. Au fost descoperite 22 de lovituri de calibru 40 de milimetri cu grenada exploziva si un element incarcator de munitie. Armele provenite […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro