Rutierii, la datorie in weekend

Hila Ovidiu

In acest weekend politistii rutieri se asteapta la trafic aglomerat, dat fiind faptul ca sfarsitul de saptamana coincide cu alegerile locale. Tocmai de aceea oamenii legii vor fi pe sosele pentru a-i disciplina pe soferii teribilisti si pentru a-i sanctiona pe cei care incalca legea.

Ca de obicei, si in acest sfarsit de saptamana politistii rutieri sibieni isi vor concentra actiunile pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere grave, respectiv viteza neadaptata si  depasirile neregulamentare. Insa nici pietonii nu vor scapa. Oamenii legii vor desfasura, in municipiul Sibiu, actiuni pentru identificarea si sanctionarea pietonilor indisciplinati, dar si a soferilor care nu acorda prioritate de trecere pietonilor. Asa ca, cel mai bine este sa respectati toate regulile rutiere in vigoare, pentru a nu da ochii cu politistii rutieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A murit mama lui Dan Bitman

          A murit mama lui Dan Bitman. La nici  şase luni după ce şi-a pierdut tatăl, artistul are un alt deces în familie. Mama sa a încetat din viaţă la 84 de ani. Femeia avea probleme de sănătate, şi fusese internată la Spitalul Colentina din Bucureşti.  

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro