Rovinieta prin sms

Hila Ovidiu

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va extinde la nivel national sistemul informatic de emitere si control a rovinietei, care va putea fi cumparata si prin SMS. Prin acest lucru se asteapta incasari mari la bugetul statului.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania va investi in acest an aproape 9 milioane euro in extinderea la nivel national a sistemului informatic de emitere si control a rovinietei.  Mai nou, aceasta  va putea fi achizitionata  si prin SMS. „Obiectivul general urmarit de CNADNR il reprezinta extinderea sistemului informatic de emitere, gestiune, monitorizare si control a rovinietei in vederea cresterii incasarilor din vanzarea de roviniete pentru anumite categorii de vehicule cu cel putin 25%”, se arata in caietul de sarcini al licitatiei. Procesul de extindere reprezinta cea de-a doua etapa a dezvoltarii sistemului informatic de emitere, gestiune si control a rovinitei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Combaterea evaziunii fiscale, o problema spinoasa

La Sibiu mai multe institutii si-au dat mana pentru combaterea evaziunii fiscale, a contrabandei si a spalarii banilor. Dupa un an de munca asidua, politistii, angajatii de la vama, de la garda financiara si de la finante si-au prezentat primele rezultate. Rezultatul? Marfa confiscata, sanctiuni peste sanctiuni si dosare penale. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro