Romanii pot primi pana la 20 de mii de lei, pentru achizitia de panouri fotovoltaice

stiri redactie

Zi de marti cu ceasuri bune pentru toti romanii dornici sa utilizeze surse regenerabile de energie! S-a dat startul programului „Casa verde”. Fiecare deponent poate primi de la stat, sume neramursabile, pana la 20 de mii de lei. Suma totala alocata acestui proiect pentru anul in curs este de aproximativ 650 de milioane de lei.

Programul vizeaza proiectele in care urmeaza sa se foloseasca panouri fotovoltaice iar finantarea nerambursabila este de pana la 90% din totalul proiectului daca acesta nu depaseste suma maxima alocata pentru fiecare persoana in parte. Daca se depasesc cei 20 de mii de lei, cheltuielile suplimentare se achita din buzunarul beneficiarului. Pentru a beneficia de banii de la stat cei interesati trebuie sa isi intocmeasca dosarele cu actele solicitate in ghidul de finantare si sa se inscrie la instalatorii validati care au un contract cu Administratia Fondului de Mediu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou caz de "impacaciune" intre potentiali infractori si victime

Politistii sibieni ajung sa munceasca inutil! Oamenii legii isi risca viata pentru a prinde infractorii insa cei de pe urma se impaca cu victimele iar munca justitiarilor devine zadarnica. Este si cazul unui tanar care a pus pe jar autoritatile dupa a anuntat ca a fost jefuit de 2 cunoscuti. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro