Romaniacii si-au incheiat aventura la Sibiu

Hila Ovidiu

Ultima zi a celui mai dificil raliu hard enduro de la Sibiu a avut un final pe masura. Zeci de motore turate, rideri curajosi, soare, muzica si nori de praf. Punctul culminant a fost finish-ul, pe dealul Gusteritei, unde motocicistii au fost nevoiti sa infrunte un traseu abrupt si dificil. Totul dupa patru zile de concurs in care au parcurs mai bine de 600 de kilometrii. Marele castigator din acest an este Graham Jarvis.

Cel dificil raliu hard enduro din Romania a ajuns la final. Peste 190 de rideri s-au intrecut pentru a trece linia de sosire, pe unul dintre cele mai accidentate trasee. Ultimul obstacol a fost Dealul Gusteritei, un deal abrupt si periculos. Multi dintre finalisti nu au reusit din prima incercare sa il cucereasca. Inainte de a ajunge la finish au avut de parcurs un traseu marcat printre maracini, movile de pamant si nori de praf. Dupa ce au iesit din labirintul de salcami si rape de pamant, au ajuns la marea provocare: dealul Gusteritei. Castigatatori s-au putut considera toti riderii care terminat raliul hard enduro de la Sibiu. Insa cel mai bun a fost unul singur, Graham Jarvis, care a ocupat si  locul intai. Germanul Andreas Lettenbichler a castigat locul doi dupa mici probleme la ambrajul bolidului pe doua roti. Locul trei a fost ocupat de Jonny Walker, un tanar de doar 22 de ani. Acestia vor reveni si la anul fiind incantati de duritatea acestui raliu. „A fost f dificil dupa 4 zile, am inceput sa simt epuizarea si azi a fost cea mai grea zi. Un traseu dificil, am avut cateva asa zise accidente, azi dar am avut noroc, au fost accidente minore si am ajus intreg la finish”, a declarat Javris, castigatorul editiei din acest an. Organizatorii celei de-a noua editii RedBull Romaniacs promit, pentru anul viitor,  o noua editie mai spectaculoasa cu trasee pe masura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cel mai bun gulas, in cuncurs la Sibiu

Cei mai priceputi bucatari profesionisti, sau de ocazie, s-au intalnit la sfarsirul saptamanii trecute in muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului pentru a pregati cel mai bun gulas. Fiecare a venit cu reteta proprie, iar vizitatorii au fost de-a dreptul incantati sa guste din portiile apetisante de tocanita. Un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro