Risc de inundatii

Hila Ovidiu

Avem cote de avertizare pe raurile din Sibiu. Prefectul a cerut atentie sporita din partea comitetelor de urgenta si decolmatarea albiilor raurilor acolo unde este cazul.

indexInundatiile produse in urma plolilor din ultimele saptamani au facut ravagii in anumite zone ale tarii. Pentru prima oara in ultimii 5 ani a fost emis cod rosu de inundatii. Cel mai recent caz este cel al orasului gorjean Novaci unde viitura a avut si 3 metri inaltime.La Sibiu nu sunt probleme de acest gen, insa avem cateva cursuri de rau care necesita atentie. Prefectul a cerut curatarea santurilor, rigolelor, podetelor si albiilor de rau pentru a evita eventuale inundatii. Sunt insa si vesti bune. Meterologii spun ca ploile se diminueaza semnificativ pana marti.
Cele mai recente inundatii din judetul nostru au fost la Vurpar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Urmarit national, capturat la Sibiu

Urmărit naţional, identificat şi reţinut de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu.barbatul de 34 de ani era condamnat la inchisoare de tribnalul Mures pentru trafic de influenta. Politistii sibieni au reusit sa puna mana pe un urmarit national. Este vorba despre un barbat de 34 de ani din Harghita pe care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro