Risc de avalansa

Hila Ovidiu

Atentie iubitori de sporturi de iarna. Ninsorile din ultimele zile aduc cu ele si primele avalanse. Cele produse pana acum au fost de mica intensitate, insa pentru siguranta turistilor, salvamontistii spun ca este nevoie de atentie maxima!

iNu urcati la munte fara echipamente speciale, nu va aventurati pe trasee necunoscute si ascultati intotdeauna sfaturile salvamontistilor. In muntii Fagaras, la cote inalte au avut deja loc primele avalanse. Riscul de avalansa este de grad 3 si asa va ramane pana in data de 15 decembrie cel putin. Si asta pentru ca stratul de zapada cazuta in ultimele zile nu a apucat sa se consolideze. Salvamontistii spun ca din aceasta cauza o avalansa se poate declansa chiar si la simpla trecere a unui schior. Pana acum au avut deja loc cateva avalanse dar de intensitati mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Revelion in Piata Mare cu Nana si Fun Factory

Sibienii care nu au mai prins locuri libere in statiunile montane, sau n-au avut banii necesari pentru a serba trecerea dintre ani pe meleaguri exotice, pot face Revelionul in Piata Mare. Seria de concerte va incepe in acest an la ora 22.00, iar distractia va dura pana aproape de ora […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro