Risc de avalansa

Hila Ovidiu

Atentie turisti!!! E risc de avalansa in Muntii Fagaras. Nu va aventurati pe trasee necunoscute si nu urcati la altitudini mai mari decat cele impuse de informarile salvamontistilor.

avalansaPrecipitatiile mixte din ultimele saptamani, cresterea temperaturilor din timpul zilei si scaderea lor brusca noaptea au urcat riscul de avalansa la un grad aproape de pragul maxim. In aceste conditii au fost deja emise avertizari pentru Muntii Fagaras. Aici riscul de avalansa este de gradul 4 din cele 5 posibile. Vizat este intreg versantul nordic al muntilor. Turistilor li se recomanda prudenta maxima. Celor care merg in zona sa practice sporturi de iarna li se recomanda sa nu se aventureze pe trasee necunoscute, sa nu urce la altitudini prea mari, sa nu faca prea mult zgomot si bineinteles sa fie echipati corespunzator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Neurochirurgia sibiana, la standarde europene

Sectia de Neurochirurgie a Spitalului Judetean se muta din acesta luna in casa noua. Mai mult, din acest an, la Sibiu vor putea fi facute in premiera operatii de transplant osos. Cele doua sali care compun blocul operator al sectiei sunt dotate cu aparatura de ultima gerneratie. Lucrarile la Clinica […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro