Revolta la piata

Hila Ovidiu

Scandal la Piata Cibin! Comerciantii ameninta cu scumpirea legumelor sau chiar retragerea lor de pe tarabe. Motivul? Serviciul Public de Administrare a Pietelor  a marit taxa per producator cu 300 de lei pe luna. Ba mai mult, chiar si oltenii care vand legume la bucata sau legatura, sunt obligati sa plateasca o taxa pentru cantar, desi acestia spun ca nu au nevoie de asa ceva.

Scandalul a inceput cand oltenii de la piata s-au dus la casierie sa-si plateasca taxa pe luna mai. Aici au aflat ca in loc de 600 de lei cat costa pana acum , trebuie sa plateasca 930 de lei. Comerciantii se plang ca nu au de unde plati acesti bani si, desi nu au toti nevoie de cantare, sunt obligati sa le plateasca. Producatorii spun ca in cazul in care nu se vor lua masuri pentru eliminarea taxei de cantar, ei nu vor mai veni la piata, pentru ca vor lucra in pierdere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Revolta la piata

Scandal la Piata Cibin! Comerciantii ameninta cu scumpirea legumelor sau chiar retragerea lor de pe tarabe. Motivul? Serviciul Public de Administrare a Pietelor  a marit taxa per producator cu 300 de lei pe luna. Ba mai mult, chiar si oltenii care vand legume la bucata sau legatura, sunt obligati sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro