Revine Targul de Produse Traditionale

Hila Ovidiu

Se redeschide targul de Produse Traditionale din Muzeul in aer liber. In acest weekend sibienii care ajung in Dumbrava Sibiului vor avea ocazia sa isi faca si proviziile de alimente. Vedetele targului vor fi preparatele din peste mai ales ca duminica este dezlegare cu ocazia Bunei Vestiri.

Prima editie a targului va avea loc in 24 si 25 martie. Sibienii care vin la o plimbare de weekend prin Muzeul in aer liber vor avea ocazia de a-si umple si cosul de cumparaturi. Si nu orice fel de cumparaturi,  ci alimente traditionale, atestate, produse dupa retete specifice zonei din care provin. Vorbim aici despre diferite sortimente de branzeturi, produse din carne, produse de panificatie  si mai cu seama preparate din peste. Nu vor lipsi nici dulciurile traditionale, dulceturile, siropurile sau produsele apicole. Targul este organizat de catre CNM Astra in parteneriat cu Directia pentru Agricultura a judetului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale DSVSA premergatoare sarbatorilor pascale

Pentru ca piata de desfacere sa fie asigurata cu produse alimentare salubre şi de calitate, care sa nu puna in pericol sanatatea consumatorilor, D.S.V.S.A. Sibiu organizeaza in aceasta perioada a lunii martie actiuni de control la unitatile care proceseaza, depoziteaza şi comercializeaza produse de post, dar si alimente specifice sarbatorilor. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro