Revelion altfel in Piata Mare

Hila Ovidiu

Revelion pe toate gusturile in acest an la Sibiu. In  Piata mare a orasului in noaptea dintre ani vor urca pe scena Riff, Ricky si Elvin Dandel, Paula Seling si Ovi. Surpriza acestui an o reprezinta recitalul de muzica populara sustinut de catre Mariana Anghel alaturi de Junii Sibiului.

Revelionul se anunta unul cu totul special in acest an. Primaria a pregatit pentru momente artistice de exceptie. Anul acesta pe scena nu se va mai interpreta un singur tip de muzica ci vor fi acoperite mai multe genuri.Programul noptii dintre ani incepe la ora 19.00 la Filarmonica. Aici Sala Thalia gazduieste un spectacol special sustinut de Sibiu Youth Orchestra sub bagheta maestrului Gabriel Bebeselea si cu participarea extraordinara a sopranei Daniela Vladescu alaturi de baritonul Zoltan Nagy si dansatorii teatrului de balet de la Sibiu. In Piata Mare spectacolul va incep la 22.30 cand vor urca pe scena Riff, Elvin si Ricky Dandel urmati la 23.30 de Ovi alaturi de Paula Seling. La miezul noptii secundele ce despart anul curent de 2013 vor fi numarate alaturide sibieni de insusi primarul Klaus Iohannis. Dupa trecerea in noul an vor reveni pe scena Paula si Ovi. Acestia vor concerta pana la ora 00.30. Noul an va fi intampinat si cu muzica populara nu doar usoara. Pe scena vor urca Mariana Anghel alaturi de Junii Sibiului. Acestia alaturi de invitatii lor vor sustine un recital folcloric cu obiceiuri specifice sarbatorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hot identificat si retinut

Autorul unui furt identificat de catre politistii sibieni. Barbatul in varsta de 27 de ani furase o borseta in care se aflau peste 2700 de lei. Acesta a fost retinut preventiv pentru 24 de ore. Au mai prins un hot! Politistii sectiei 1 Sibiu, caci despre ei este vorba au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro