Reumatismul-boala care ne afecteaza pe toti

Hila Ovidiu

Schimbarile de clima din ultimii ani ne afecteaza pe toti. Cei mai mult sufera in aceasta prioada persoanele cu afectiuni reumatice. Desi reumatismul apare de obicei a persoanele varstnice, la momentul de fata sunt situatii in care si copiii de varste fragede pot suferi de aceasta afectiune.

indeCe trebuie stiut inca de la inceput este faptul ca reumatismul nu este de un singur fel. Ba mai mult, medicii spun ca sunt cel putin 100 de afectiuni care intra sub incidenta acestui termen. Bolile reumatice reprezinta de fapt inflamatii cronice si dureroase localizate pe oase, articulatii, muschi si chiar tendoane si ligamente. Specialistii ne spun care sunt cele mai cunoscute tipuri de afectiuni reumatologice. Bolile reumatice se manifesta in forme mult mai violente toamna si primavara cand au loc schimbari de temperatura. Semnele boli si simptomele reumatice pot fi recunoscute prin febra, inflamatie, durere si rigiditate musculara. Pot duce la reumatism prezenta in sange a unor toxine, ereditatea, infectiile de la nivelul danturii sau amigdalelor si mai cu seama expunerea la frig si umiditate. Tratamentele pentru aceste afectiuni sunt de obicei personalizate si pot fi luate doar in urma unui control medical amanuntit. Netratate aceste afectiuni pot duce la imbolnavirea organelor interne. Prima afectata este inima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

L-ati intalnit pe acest tanar?

Politistii au facut portretul robot al tanarului gasit mort intr-un lan de porumb la Porumbacu de jos. Oamenii legii fac acum apel la cetateni ca oricine poate da informatii despre barbatul ucis sa apeleze 112. Politistii de la Investigatii Criminale au o misiune extrem de grea. Oamenii legii strebuie sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro