Retragere cu torte

Hila Ovidiu

Ziua Eroilor s-a incheiat fastuos la Sibiu. Reprezentanti ai Armatei, ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si ai Jandarmeriei au efectuat deja celebra retragere cu torte. Ceremonia s-a incheiat in fata Academiei Fortelor Terestre.

indexSeria de ceremonii dedicate Zilei Eroilor s-a incheiat in jurul orei 20.00 cu retragerea cu torte a garzii de onoare. Aceasta a fost compusa din 4 plutoane a cate 15 persoane. Au participatdoua plutoane formate din studenti militari, un pluton de la Jandarmerie si unul de la ISU. Traseul parcurs a a avut ca punct de plecare Monumentul Eroilor din Padurea Dumbrava. S-a trecut pe la Monumentul Veteranilor de Razboi, s-a continuat cu Calea Dumbravii, s-a facut o oprire la Monumentul Eroilor Revolutiei din Cimitirul Municipal iar defilarea a continuat pe Bulevardul Vasile Milea, Monumentul din fata Casei de Cultura, Politia Sibiu iar punctul terminus al retragerii cu torte a fost Academia Fortelor Terestre Nicolae Balcescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cursuri gratuite pentru someri

Cel putin in ceea ce priveste Sibiul piata fortei de munca este intr-o continua transformare. Mereu este nevoie de meseriasi buni si de specialisti in domenii nou aparute pe piata. Pentru somerii care au nevoie de calificare sau recalificare Ajofm organizeaza cursuri in 16 meserii cerute pe piata in acest […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro