Retinuti pentru furt calificat

Doi bărbați din Dumbrăveni sunt cercetați, în stare de reținere, sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de furt calificat. În urma percheziției domiciliare, bunurile provenite din săvârșirea infracțiunilor de furt au fost recuperate.

În cursul nopții de 13 spre 14 mai, polițiștii din Dumbrăveni au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns prin efracție într-o societate comercială din localitate, de unde sustrag bunuri.
Mai multe echipaje ale Poliției Orașului Dumbrăveni s-au deplasat cu operativitate la fața locului, astfel că, la câteva străzi distanță au fost depistate două persoane de sex masculin bănuite că ar fi comis infracțiunea de furt. Asupra celor doi bărbați nu au fost depistate bunuri, însă cei doi aveau asupra lor cagule iar vestimentația acestora corespundea sesizării.
Cei doi suspecți au fost conduși la sediul Poliției Orașului Dumbrăveni, iar în urma cercetărilor polițiștii au stabilit că aceștia sunt suspecți în alte două dosare penale privind infracțiunea de furt rămase inițial cu autor necunocut, fapte reclamate în dimineața zilei de 10 mai.
În cursul acestei dimineți, în baza autorizației de percheziție domiciliară emisă de Tribunalul de pe lângă Judecătoria Mediaș, polițiștii din Dumbrăveni au percheziționat locuința celor doi bărbați, fiind identificate diferite bunuri reclamate ca sustrase dintr-un imobil și dintr-o societate comercială.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS