Retinuti dupa ce au spart 12 taxi-uri

Hila Ovidiu

2 tineri din Medias au fost retinuti de politisti dupa ce in doar doua nopti au spart 12 autoturisme. Din masinile pradate hotii au plecat cu bunuri in valoare de aproximativ 5500 de lei. Anchetatorii au cerut arestare preventiva in cazul celor doi .

Politistiiau pus mana pe 2 medieseni banuiti ca au spart in doua nopti 12 taxi-uri si ca au plecat de acolo cu telefoane mobile, electronice si chiar sume mici de bani ducand la un prejudiciu de peste 5500 de lei.

Mediesenii au fost retinuti pentru 24 de ore iar anchetatorii au decis sa ceara, judecatorului de drepturi si libertati arestarea preventiva a celor doi medieseni pentru savarsirea a 7 infractiuni de furt calificat si a alte 5 tentative.

Politistii medieseni incearca acum sa documenteze intreaga activitate infractionala a celro doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Agentiile de plasare, obligate sa se reinscrie la ITM

Atentie, sibieni! S-au schimbat procedurile de inregistrare in cazul celor care se ocupa de plasarea fortei de munca in strainatate! Prestatorii de astfel de servicii trebuie sa se inscrie la ITM completand noile formulare. Dupa ce in septembrie a fost schimbata legea in ceea ce ii priveste pe cei care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro