Reținuți 24 de ore de polițiștii din Mediaș / sunt cercetați pentru infracțiuni comise cu violență

Cinci bărbați din Mediaș au fost reținuți ieri de către polițiștii din Mediaș, urmând a fi prezentați în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș cu propunere de arestare preventivă, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice (art. 371 alin.1 Cod Penal), violare de domiciliu (art. 224 alin. 2 Cod Penal), distrugere (art. 253 alin.1 Cod Penal) și loviri sau alte violențe (art.193 alin.1 cod penal).

          În fapt, în data de 20 octombrie, în jurul orei 0150, o femeie a sesizat telefonic faptul că fratele său a fost agresat fizic într-o stație de alimentare cu combustibil din municipiul Mediaș.

          În urma sesizării, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, în urma verificărilor și cercetărilor efectuate, au stabilit faptul că în cursul nopții de 19/20 octombrie a.c., între două grupuri de bărbați a avut loc un conflict care a degenerat în acte de violență. Primul conflict a avut loc la domiciliul unuia dintre bărbați, imobil în care au pătruns fără drept membrii celuilalt grup. Ulterior, s-au întâlnit într-o stație de alimentare cu combustibil din Mediaș unde s-au agresat fizic reciproc. Membrii unui grup s-au retras în incinta stației, unde un angajat a acționat butonul de panică iar la fața locului a intervenit un echipaj de la firma specializată de pază care a aplanat conflictul.

          Toate părțile implicate în conflict au fost identificate de către polițiștii din Mediaș, fiind vorba despre bărbați cu vârstele cuprinse între 18 și 35 de ani, domiciliați în Mediaș.

          Împotriva acestora polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, cercetările fiind efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice (art. 371 alin.1 Cod Penal), violare de domiciliu (art. 224 alin. 2 Cod Penal), distrugere (art. 253 alin.1 Cod Penal) și loviri sau alte violențe (art.193 alin.1 cod penal), urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

          Polițiștii Biroului Investigații Criminale Mediaș continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

16 infracțiuni la regimul rutier constatate la final de săptămână, din care 6 de conducere cu alcoolemie peste limita legală

În vederea creșterii siguranței în trafic și la finalul acestei săptămâni polițiștii rutieri precum și cei din sistemul de ordine și siguranță publică cu atribuții de poliție rutieră au desfășurat ample acțiuni în urma cărora au constatat 16 infracțiuni, astfel:  6 infracțiuni de conducerea unui autovehicul de către o persoană […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro