Retinut pentru delapidare

Hila Ovidiu

Un barbat a fost retinut de politisti dupa ce, in doar 2 luni a produs firmei la care lucra un prejidiciu de aproximativ 10 mii de lei. Babratul este banuit ca isi insusea banii proveniti din plata coletelor.

Politistii de la Investigarea Criminalitatii Economice au retinut un sibian in varsta de 47 de ani banuit ca in perioada decembrie 2018-ianuarie 2019 ar fi incasat banii din activitatea comerciala a firmei la care era angajat fara a varsa banii ulterior in gestiune. In speta, omul incasa banii platiti de clienti pentru colete insa ii baga in buzunarul propriu. Anchetatorii spun ca in acest fel tanarul ar fi produs un prejudiciu de 10 mii de lei.

Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore iar in cazul lui se cere arestarea preventiva. In tot acest timp politistii de la Economic incearca sa afle daca barbatul a mai fost implicat si in alte cazuri de delapidare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Virozele si pneumoniile ii baga pe sibieni in spital

Virozele si pneumoniile pot fi de asemenea periculoase! Numai in cursul noptii trecute au cerut ajutorul medicilor un numar de 8 persoane. Per total, in ultimele 24 de ore, au cerut ajutorul medicilor de garda la Spitalul Judetean 12 persoane. Jumatate dintre ele au fost diagnosticate cu viroze iar restul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro