Retinut pentru ca si-a batut concubina si a vandalizat o masina de politie

Hila Ovidiu

Si-a batut concubina, s-a ascuns de politisti si mai apoi le-a vandalizat acestora masina de serviciu. Vorbim despre un babrat de 36 de ani care s-a dat in spectacol la Medias. „Van-Dame-ul” mioritic a fost retinut si propus pentru arestare preventiva.

Originar din  Brasov, batausul s-a gandit sa isi faca dreptate cu pumnul dupa ce concubina, o medieseanca, a spus „pas” relatiei cu el. In cursul serii acesta a intrat in casa tinerei si a snopit-o in bataie. Vanata toata, lovita cu pumnii si picioarele, femeia a reusit sa fuga din locuinta si sa sune la politie. A asteptat in strada sosirea oamenilor legii si sprijinita de acestia s-a intors in propria locuinta. Agresorul se facuse insa nevazut. Ca si cum nu era de ajuns ca isi zdrobise fosta iubita cu pumnii si picioarele batausul a vandalizat si masina cu care politistii ajunsesera la fata locului. In timp ce isi facea de cap cu masina barbatul a fost prins de politisti si retinut pentru 24 de ore. In cursul acestei zile a fost dus la Medias pentru a ajunge in fata magistratilor cu propunere de arestare preventiva. Fosta concubina a agresorului a fost transportata la spital pentru ingriniri medicale. Femeia a ramas internata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Acreditare pentru Spitalul Judetean

Spitalul Judetean Sibiu a fost acreditat pentru o perioada de 5 ani! Incadrarea vine dupa controalele realizate anul trecut de catre Autoritatea Nationala de Management al Calitatii in Sanatate. Acreditarea este necesara atat spitalelor de stat cat si celor private pentru a putea accesa contracte cu Casa de Asigurari de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro