Restrictii pentru autoturisme cu gabarit mare.

studio

Podul de pe DJ 105 G, care face legatura intre Sadu-Rau Sadului si Sadurel intra in reabilitare incepand cu data de 1 august. Circulatia autoturismelor cu tonaj mai mare de 3,5 tone va fi interzisa pe sectorul de drum pe care se lucreaza, pana in data de 15 august.

Fiti cu mare bagare de seama daca aveti treaba in zona Sadu-Sadurel, Incepand cu 1 august si pana in data de 15, pe drumul judetean 105G, care face legatura intre Sadu-Rau Sadului si_Sadure va fi restrictionata circulatia autovehicolelor cu masa mai mare de 3,5 tone. Aceasta restrictie a fost impusa de lucrarile de reabilitare a unui pod aflat pe acest tronson de drum. De asemenea, circulatia celorlalte autovehicole se va desfasura concomitent, pe un singur sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Giratoriu nou in Sibiu

Municipalitatea sibiana a pregatit o noua surpriza pentru soferi. Se lucreaza in plin la configurarea unui nou sens giratoriu la intersectia strazilor Morilor cu Soseaua Alba Iulia, iar sensul giratoriu va fi finalizat pana sambata Municipalitatea s-a tinut de cuvant si de joi au inceput lucrarile la un nou giratoriu, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro