Restrictii de trafic pentru Turul Ciclist

Incepe o noua editie a Turului Ciclist al Sibiului. Competitia sportiva nu vine doar cu  participare de exceptie ci si cu restrictii de trafic. Drumuri inchise vor fi atat in municipiu cat si pe cele mai importante artere ale judetului.

In 3 iulie, ziua in care incepe Turul Ciclist, circulatia va fi inchisa in centrul orasului pe traseul Piata Mare- Piata Mica- Piata Huet-strada Alexandru Odobescu-strada Centumvirilor-strada Tribunei-strada Mitropoliei-strada Samuel von Brukenthal-Nicolae Balcescu-Cetatii-Papiu Ilarian-Tipografilor-Piata Schiller-Arhivelor si retur in Piata Mare.

In 4 iulie intre orele 10.00 si 16.00 circulatia va fi inchisa pe Bulevardul Victoriei intre strazile Codru Dragusanu si zona de intrare in parcul Sub Arini iar intre orele 16.00 si 20.00 intre strazile Avrig si Transilvaniei.

Circulatia se va inchide si pe Calea Poplacii de la intersectia cu strada Cristian pana la iesirea din Sibiu spre Poplaca.

In 6 iulie circulatia se inchide intre orele 11.00 si 17.00 in statiunea Paltinis. Nu se va putea circla nici pe sectorul Curmatura Stezii-Paltinis.

O zi mai tarziu, in 7 iulie, ultima zi de competitie, restrictiile de trafic revin in municipiul Sibiu. astfel, nu se va circula pe Stefan cel Mare pe portiunea de la intrarea in oras pana pe strada Moldoveanu. De asemenea, nu se va ptea circula pe Balea, Herman Obert si Constitutiei. Insa aici restrictiile vor dura doar cateva zeci de minute in jurul orei 20.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoti specializati pe furturi din locuinte, cautati in mai multe judete ale tarii printre care si Sibiul

Perchezitii in 5 judete ale tarii printre care si Sibiul. Anchetatorii au cautat persoane banuite de  furt din locuinte. In judetul nostru a avut loc o singura descindere. Cele mai multe s-au produs in Mures. Cercetarile sunt coordonate de catre politistii si procurorii din Constanta.  Politistii si procurorii constanteni au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro