Religii si Culturi la Cinemateca Astra Film

Hila Ovidiu

Luna iulie este dedicata religiei la Cinemateca Astra Film. In fiecare zi de joi aici vor avea loc proiectii menite sa descopere cultura si credintele mai multor popoare. Filmul care va deschide seria se intituleaza “Sfinti si nebuni” si va putea fi vizionat in data de 5 iulie.

Luna aceasta religia este cuvantul de orfdine in cadrul Cineatecii Astra Film. Incepand de joi aici vor rula o serie de 4 documentare menite sa le prezinte cinefililor povesti despre culturi, culte si credinte. Sfinti si nebuni este o pelicula ce urmareste aventurile a doi hindusi plecati in pelerinaj in Himalaya. Dupa mai multe peripetii si aventuri prin care trec cei doi reusesc sa se redescopere pe ei insisi dar mai cu seama sa se apropie tot mai mult de tot ceea ce inseamna sfintenia si misticismul hindus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua drepturilor pasagerilor

Inspectorii OPC Sibiu au marcat data de 4 iulie, Ziua Internationala a Drepturilor Pasagerilor, intr-un mod cu totul inedit. Ei au  “descins” in Aeroportul International Sibiu si i-au informat pe calatori in legatura cu drepturile pe care le au atunci cand calatoresc cu avionul, si ce masuri pot lua daca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro