Reincep protestele si la Sibiu

Hila Ovidiu

Asociatia Sibiu Decembrie 89 reia protestele. Incepand de luni si pana in 9 martie protestatarii au primit avizul de marsaluire in spatiul public. traseul folosit la protestele anterioare va fi parcurs insa numai luni. Pentru urmatoarele zile de protest, acesta va fi scurtat.

Cererea de avizare a protestelor a fost depusa la primarie luni dimineata. Cateva ore mai tarziu comisia de specialitate a aprobat o noua runda de proteste la Sibiu. Astfel, revolutionarii vor marsalui pana in data de 9 martie intre orele 18.00 si 21.00. Traseele vor fi insa diferite. Numai luni se va pastra ruta initiala cu plecare din Piata Mare spre Nicolae Balcescu, Calea Dumbravii, Bulevardul Mihai Viteazul si retur. In zilele de 6, 7 si 8 martie, protestatarii vor marsalui pe traseul Piata Mare, Nicolae Balcescu pana la intrarea spre Piata Unirii si inapoi la punctul de plecare. In ziua de 9 martie protestul va avea loc exclusiv in Piata Mare a Sibiului. La runda anterioara e proteste oamenii au cerut plecaea Guvernului Boc, a Presedintelui Traian Basescu si a tuturor parlamentarilor de la putere. De asemenea protestatarii au mai cerut si salarii decente si crearea de noi locuri de munca pentru tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Recordman la viteza, lasat fara permis

Un tanar de 23 de ani din Valcea a reusit sa ii lase cu gura cascata pe politistii sibieni dupa ce a fost prins de radar cu viteza de 206 kilometri pe ora. Tanarul mai are peste 20 de sanctiuni in palmares iar permisul i-a mai fost suspendat de doua […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro