Reguli stricte

Hila Ovidiu

S-a decis! Sacrificarea mieilor pentru valorificare este admisa doar in cele trei abatoare autorizate sanitar veterinar existente la Sibiu, Medias si Bungard. Carnea se poate valorifica in unitati autorizate pe piata nationala. Sacrificarile din gospodarii pot avea loc doar pentru consum propriu. Si in acest an, amenzile pentru cei care nu respecta legea sunt…usturatoare!

Reprezentantii DSV Sibiu spun ca transportul mieilor la unitatile de sacrificare se va face cu mijloace de transport autorizate, crotaliati, insotiti de documente de miscare si sanitare veterinare care sa ateste starea de sanatate a acestora. Crotaliile de la mieii sacrificati vor fi predate medicului veterinar pentru a fii operati in baza nationala de date. Sacrificarea mieilor este admisa doar in cele trei abatoare autorizate sanitar veterinar existente la Sibiu, Medias si Bungard. Carnea se poate valorifica in unitati autorizate pe piata nationala.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sibianca-traficanta de droguri

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism au dispus trimiterea in judecata, a 2 femei si 3 barbati din Sibiu. Acestia sunt membri unui grup infractional organizat transfrontalier, constituit din cetateni romani, iranieni si japonezi, specializat in traficul de droguri de mare risc. Una dintre sibience, in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro