Referendum in 6 si 7 octombrie

Hila Ovidiu

Romanii sunt chemati luna viitoare la urne. Este pentru prima oara in tara noastra cand pentru o sesiune de vot sunt alocate doua zile. Referendumul vizeaza revizuirea articolului privitor la familie din Constitutia Romaniei.

In 6 si 7 octombrie romanii sunt chemati la urne pentru a-si spune parerea cu privire la modificarea articolului din Constitutie care defineste familia. “Sunteti de acord cu legea de revizuire a Constitutiei Romaniei in forma adoptata de Parlament”?, aceasta este intrebarea la care trebuie sa raspunda cei care vor alege sa mearga la urne in cele doua zile de Referendum.
Daca va obtine voturile necesare, revizuirea Constitutiei va consta din inlocuirea sintagmei care prevede casatoria ca pe o actiune liber consimtita intre soti cu una asemanatoare in care se va specifica faptul ca familia va fi formata din barbat si femeie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Femeie gasita moarta intr-un parau din Medias

Moarte in conditii suspecte la Medias. O femeie in varsta de 50 de ani a fost gasita fara viata in albia unui parau din localitate. Trupul neinsufletit al acesteia a fost ridicat si preluat de Medicina Legala in vederea stabilirii cauzei decesului. Pompierii au fost alertati sa intervina in cursul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro