Recuperati cu ajutorul jandarmilor

Hila Ovidiu

Rataciti in munti, salvati de catre jandarmii sibieni. Cele 4 persoane ajutate de catre jandarmii montani se ratacisera la aproximativ 7 kilometri de Statiunea Paltinis. Turistii au fost coborati cu bine pana la Rasinari.

Jandarmii montani au ajutat patru persoane ratacite sa ajunga cu bine la Rasinari. Oamenii s-au pierdut in munte la aproape 7 kilometri de statiunea Paltinis. Speriati acestia au solicitat ajutor la 112. Turistii au ramas impotmoliti cu autoturismul in zapada in timp ce incercau sa ajunga in statiune pe Curmatura Stezii. Ca si cum n-ar fi fost de ajuns oamenii nici nu au stiut cu exactitate unde sa spuna ca se afla. Dupa ce au vazut ca nu-i gasesc la locul indicat initial jandarmii au coborat in Rasinari de unde au refacut traseul celor patru aventurieri. Asa au ajuns oamenii legii sa ii salveze. Grupul era format din persoane cu varste intre 29 si 32 de ani. Din fericire cu totii au ajuns cu bine in Rasinari. Jandarmii ne dau insa cateva sfaturi pentru a traversa traseele montane in siguranta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Infractori retinuti

Descinderi in aceasta dimineata la Sibiu. Au fost retinuti 2 barbati despre care se presupune ca au tepuit aproximativ 250 de oameni promitandu-le locuri de munca in strainatate. Cei doi postau anunturile pe diferite site-uri de recrutare, solicitau sume de bani de la cei carora le propuneau joburi in strainatate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro