Rectificare bugetara

Hila Ovidiu

Consiliul judetean a facut rectficare bugetara. Printre cei cu bani mai multi se numara Spitalul Judetean, Sala Transilvania si dascalii din scolile speciale care isi vor primi sumele castigate in instanta.

imagesRectificarea bugetara adoptata saptamana aceasta de catre consilierii judeteni aduce Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu suma de 1,36 milioane de lei. Banii urmeaza sa fie folositi pentru dotarea Blocului Chirurgical cu un sistem centralizat de climatizare. Blocul chirurgical este oricum in proces de modernizare.
Au mai fost dati bani si pentru invatamantul special. Toate centrele de plasament sunt in subordinea Consiliului. Suma primita de acestea este de q186 de mii de lei. banii vor merge catre angajatii centrelor pentru plata salariilor castigate in instanta. Bani a primit si Sala Transilvania. Este vorba despre suma de 29 de mii de lei. Banii nu vor fi insa folositi pentru sala de sport in sine ci pentru achizitionarea de diferite articole necesare Pietei Taranesti Transilvania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

ANL-uri pentru norocosi

Moment de maxima fericire pentru 5 familii de sibieni. Vor primi locuinte in blocurile ANL. S-au oferit spre ocupare 3 garsoniere si 2 apartamente. Dupa ani de zile de la momentul la care si-au depus dosarele, acum si-au vazut visul cu ochii. Vorbim despre 5 sibieni care au reusit sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro