Recordman la viteza, lasat fara permis

Hila Ovidiu

Un tanar de 23 de ani din Valcea a reusit sa ii lase cu gura cascata pe politistii sibieni dupa ce a fost prins de radar cu viteza de 206 kilometri pe ora. Tanarul mai are peste 20 de sanctiuni in palmares iar permisul i-a mai fost suspendat de doua ori.

Tanar, inconstient, vitezoman, la volanul unei masini puternice. Combinatie letala pentru un sofer de 23 de ani din Valcea care “zburat” pe DN 1 cu 206 kilometri pe ora, chiar sub ochii politistilor. Din fericire isprava tanarului a fost surprinsa si demonstrata de aparatul radar, iar acum vitezomanul va sta in urmatoarele trei luni doar pe scaunul din dreapta soferului. Politistii sibieni au ramas si mai uimiti cand au verificat “istoricul” tanarului sofer. Acesta mai are la activ alte 2 amenzi si permisul retinut tot de doua ori pentru viteza,anul trecut. Din 2007 pana in prezent a mai fost sanctionat de 10 ori pentru viteza, fara a avea insa permisul suspendat, iar alte 11 amezi le-a primit pentru neportul centurii de siguranta. In judetul Sibiu a fost prins duminica seara pentru a patra oara incalcand normele rutiere. Cele mai multe amenzi le-a primit de la politistii din Valcea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Recordman la viteza, lasat fara permis

Un tanar de 23 de ani din Valcea a reusit sa ii lase cu gura cascata pe politistii sibieni dupa ce a fost prins de radar cu viteza de 206 kilometri pe ora. Tanarul mai are peste 20 de sanctiuni in palmares iar permisul i-a mai fost suspendat de doua […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro