Record de vizitatori la ZOO

Hila Ovidiu

Odata cu incalzirea vremii sibienii au luat cu asalt zonele de agrement ale orasului. Iar Gradina Zoologica este unul dintre locurile preferate de oameni atunci cand vine vorba despre petrecerea timpului liber. Pentru a le veni in sprijin municipalitatea  a decis prelungirea proframului pe perioada weekendului. Cei mai multi vizitatori au fost elevi ai diferitelor scoli din tara care au profitat de remea frumoasa si au plecat in excursii.

Ca si in weekendul trecut Gradina Zoologica de la Sibiu a fost luata cu asalt de sute de oameni dornici de plimbare in aer liber. Si pentru ca o zi de primavara nu este de ajuns pentru a se bucura de minunatiile oferite de zoo oamenii au cerut program specific celui de vara. Iar reprezentantii municipalitatii s-au conformat. Si sambata sute de oameni au venit sa vada animalele. De la micuti si pana la bunici cu totii s-au bucurat de vremea frumoasa. Cei mai multi vizitatori au provenit insa din afara Sibiului. Vorbim despre tineri care au plecat in excursie. Cu cativa dintre ei am stat si noi de vorba. Micutii sunt printre altele si membrii unui cor. Asa ca s-au gandit sa le ofere celor prezenti la zoo un minirecital. Si pentru ca tot suntem in post si se apropie sarbatoarea Invierii elevii veniti tocmai de la Deva au cantat piese religioase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a deschis Targul de produse Traditionale si Ecologice din MAL

Targul de Produse Traditionale si Ecologice din Muzeul in aer liber si-a redeschis portile. Sambata a fost prima zi din acest an cand standurile producatorilor locali au putut fi gasite in muzeu. Sibienii au avut astfel ocazia de a face doua lucruri dintr-o data: sa se plimbe in aer liber […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro