Record de vizitatori la Zoo in weekend

Hila Ovidiu

Dupa aproape o saptamana intreaga cu ploi, frig si vreme rea, sibienii s-au bucurat din plin de prima zi insorita. Duminica mai bine de 3 mii de oameni au luat cu asalt Gradina Zoologica din Sibiu.

Mai bine de 3 mii de sibieni s-au relaxat in weekend in Gradina Zoologica din Sibiu. Vorbim aici atat despre turisti aflati in trecere prin orasul nostru cat si de bastinasi dornici sa petreaca momente placute alaturi de ceilalti membri ai familiei. Ca de obicei cei mai incantati de plimbare au fost copiii. .Numai duminica au tecut pragul Gradinii Zoologice pete o mie de copii si 2241 adulti. Un obiectiv turistic bine cotat se tine insa in atentia publicului cu investitii importante. Anul trecut  pentru Zoo Sibiu a fost cheltuita suma de 790 de mii de lei cu acesti bani a fost modernizat adapostul pentru rasi, a fost construit un adapost de ploaie, au fost realizate lucrarile de electricitate pentru zona Lacului II, si a fost amenajat un loc de joaca in aceeasi zona. Pentru acest an a fost prevazuta suma de 3, 14 milioane de lei destinata investiilor. Se va incepe cu proiectarea adapostului si a tarcului pentru zebre si struti, vor fi achizitionate echipamentele necesare extinderii locului de joaca de langa Lacul II, se preconizeaza si un studiu de fezabilitate pentru un nou adapost destinat jaguarilor, va fi amenajata o noua zona pentru pasarile rapitoare dar vor fi construite si vestiare pentru muncitori, cabinete medicale si un atelier mecanic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Atentie, radar!

Atentie, sibieni! Politistii rutieri au demarat la inceputul saptamanii o ampla actiune de  control in trafic. Primii vizati au fost cei care consuma bauturi alcoolice inainte de a urca la volan. Intre 10 si 16 aprilie oamenii legii vor intensifica activitatile de constientizare a participantilor la trafic cu privire la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro