Record de vizitatori la Zoo

Hila Ovidiu

Dupa masa imbelsugata cei mai multi au decis sa vina de hac caloriilor in exces. Si cu ce poate fi tratata mai bine o masa copioasa, daca nu cu o plimbare in aer liber?! Sibienii au ales in acest an Gradina Zoo ca destinatie de promenada.

zoo localAproape 11 mii de vizitatori. Atatia a strans Gradina Zoologica din Sibiu pe perioada Pastilor. Obiectivul turistic si de agrement s-a transformat intr-un adevarat loc de pelerinaj pentru cei care au vrut sa isi petreaca timpul liber in natura. In prima zi de Pasti au trecut pragul Gradinii mai bine de 3500 de vizitatori. Cifra aproape s-a dublat in cursul zilei de luni. 6140 de vizitatori s-au bucurat de vremea frumoasa de afara si au mers in vizita la Baghera, Mai si Mihai.
Anul trecut, in luna aprililie, Gradina Zoologica din Sibiu a strans 24 de mii de vizitatori. Pe tot anul trecut i-au trecut pragul mai bine de 222 de mii de oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Noaptea de Inviere in Muzeu

Sunt si sibieni carora Pastile le-au “priit” de minune. Mii de oameni s-au bucurat de minunea Invierii in Muzeul in aer liber. Mai bine de 7500 de turisti au trecut pragul Muzeului in aer liber duminica noaptea si in cursul zilei de luni. Cei mai multi, 6 mii dintre acestia, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro