Reactii exagerate

Hila Ovidiu

Reactia internationala vis-a-vis de situatia politica de pe meleagurile mioritice a fost un pic exagerata. Aceasta este opinia primarului Klaus Johannis. Edilul mai spune ca de vina sunt politicienii romani care s-au dus sa se planga forurilor internationale.

Criza politica actuala este o problema interna ce ar fi trebuit sa priveasca strict tara noastra. Sau cel putin asa crede edilul Sibiului. Acesta spune ca reactiile internationale cu privire la situatia actuala a Romaniei sunt usor exagerate si ca de vina pentru imaginea capatata de tara noastra la nivel european in ultimele saptamani sunt acei oameni politici care au mediatizat partinitor peste hotare problemele de pe plaiuri mioritice. Edilul mai spune si ca oamenii ar fi bine sa se prezinte la urne si sa isi exercite dreptul de vot. Referendumul este programat pentru data de 29 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nu uitati de centura

Zeci de soferi care au uitat de obligativitatea portului centurii de siguranta s-au ales cu amenzi si puncte penalizare, dupa ce oamenii legii le-au reamintit sa-si puna centura. Actiunea politistilor rutieri va continua si in zilele urmatoare. O actiune fulger desfasurata de catre politistii rutieri sibieni la Vestem, pe linia […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro