Razvan Pop sef la patrimoniu

Hila Ovidiu

Directia Judeteana pentru Cultura si Patrimoniu National Sibiu are un nou director. Acesta este istoricul Razvan Pop. Desi este deocamdata interimar, noul sef de la patrimoniu are planuri mari. Printre acestea se numara si sprijin pentru intrarea Sibiului alaturi de Sighisoara in Patrimoniul Unesco.

Istoricul razvan Pop este noul director de la Parimoniu. Acesta este momentan numit interimar in functie insa cel mai probabil va candida la concursul pentru fotoliul de director al institutiei. Desi la momentul de fata tanarul istoric este constient de faptul ca are postul asigurat doar timp de 6 luni pana la concurs, acesta spune ca are foarte multe planuri si idei pe care spera sa le poata pune in practica. Dincolo de comunicarea cu cetatenii, Razvan Pop spune si ca va incerca sa isi ofere aportul pentru proiectul intrarii Sibiului in Patrimoniul Unesco. Acesta spune ca orasul nostru este unul cu o istorie mai mult decat interesanta si ca tocmai asta il recomanda pentru patrimoniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Creste numarul afectiunilor pulmonare

Vremea din ultima saptamana i-a bagat pe sibieni in spital. Sute de oameni au ajuns la medicul de familie sau chiar la Unitatea de Primiri Urgente cu pneumonie. Numarul virozelor s-a aflat insa in scadere fata de saptamana trecuta. Pana la acest moment in judetul nostru nu s-a inregistrat activitate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro