Razii rutiere

Hila Ovidiu

Politistii rutieri nu si-au luat liber de Rusalii. Incepand de vineri seara si pana in dimineata zilei de marti acestia vor organiza actiuni rutiere in care vor implica cea mai mare parte a aparatelor radar din dotare. Vizati sunt toti soferii care incalca legislatia rutiera.

raziePolitisti rutieri nu vor avea sarbatori nici de aceasta data. Oamenii legii vor fi in permanenta in strada pentru a asigura un trafic fluent si in siguranta. Rutierii spun ca vor fi foarte drastici cu cei care au obiceiul de a incalca normele de circulatie.
Daca vreti sa nu primiti amenda si sa nu va treziti cu permisul suspendat si chiar dosar penal nu urcati la volan daca ati consumat alcool. Nu calcati pana la podea pedala de acceleratie. Aveti grija la pietoni. Si ei sunt participanti la trafic!!!
Dincolo de politistii rutieri si alte cateva sute de oameni ai legii de la celelalte compartimente vor veghea la siguranta sibienilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Program non-stop la Urgente

Cu program special vor functiona si unitatile medicale. Luni Ambulatoriul Spitalului Clinic Judetean de Ugenta Sibiu va avea lacatul pe usa. Vor functiona insa toate liniile de garda. Cea de –a doua zi de Rusalii este zi nelucratoare si pentru majoritate angajatilor din sistemul de sanatate. Lacatul pe usa va […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro