Razii rutiere

Hila Ovidiu

Atentie soferi! Politistii deruleaza in aceste zile ample actiuni rutiere. Vizati sunt vitezomanii si cei care au consumat bauturi alcoolice inainte de a urca la volan.

radar-politie

Pana duminica noaptea inclusiv politistii rutieri vor fi in strada. Acestia vor derula ample actiuni pe linia vitezei si pe cea a consumului de alcool. Oamenii legii vor actiona cu toate radarele din dotare. Acestia spun ca vor fi nemilosi cu cei care incalca legea.
In judetul nostru de la inceputul anului si pana la jumatatea lunii iunie s-au produs numai din cauza vitezei 59 de accidente rutiere deosebit de grave. In urma acestora 9 persoane si-au pierdut viata si alte 67 au fost grav ranite. La momentul de fata viteza ocupa primul loc in ierarhia principalelor 3 cauze generatoare de accidente rutiere grave in juetul nostru. Din cauza vitezei excesive sau neadaptate la conditiile de drum au avut loc 13 accidente in urma carora au murit 5 oameni si au ramas mutilati pe viata alti 17. La nivel de tara au avut loc in total aproape 3400 de evenimente rutiare in urma carora au murit 654 de oameni. Aproape 30 la suta din totalul accidentelor s-au produs din cauza vitezei. In cifre, vorbim despre mai bine de 600 de accidente rutiere in care si-au pierdut viata 166 de persoane si au fost ranite grav alte aproximativ 700.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se fac angajari!

104 agenti economici din judet fac angajati. Ofera in total 450 de posturi vacante. Mai bine de 60 dintre acestea sunt pentru persoanele cu studii superioare. Cele mai putine locuri de munca din aceasta perioada sunt la Avrif. Aici angajatorii scot la concurs doar 3 posturi. Se cauta un sudor, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro