Razii la alcool

Hila Ovidiu

Nu beti prea mult iar daca o faceti ,, nu dormiti pe-o ureche” ca e sarbatoare iar politistii petrec. Agentii de circulatie organizeaza in aceste zile razii de proportii, pentru combaterea consumului de alcool la volan.

Efectivele politiei rutiere vor fi prezente, la orele de varf, pe principalele artere din zonele turistice, precum si pe traseele de acces catre aceste zone, in apropierea marilor complexe comerciale in vederea prevenirii accidentelor si ambuteiajelor rutiere, fluidizarii traficului rutier cat si in vederea combaterii  excesului de viteza si a consumului de bauturi alcoolice de catre conducatorii auto. In aceasta perioada vor fi amplificate relatiile de colaborare si cooperare cu celelalte institutii cu atributii in domeniu din judetul Sibiu, fiind constituite patrule mixte cu efective ale Inspectoratului Judetean de Jandarmi Sibiu si structurilor de politie locala, pentru cresterea capacitatii de actiune si eficientizarea activitatii de prevenire, urmarindu-se in principal, asigurarea unui raspuns prompt la nevoile de siguranta ale cetatenilor municipiului si judetului Sibiu si o interventie rapida si eficienta atunci cand situatia o impune, spun politistii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Targul din curtea Bisericii Evanghelice luat cu asalt de sibieni

Sibienii au ales produsele traditionale pentru a-si umple masa de Pasti. Oamenii au luat cu asalt targul bio desfasurat vineri in curtea Bisericii Evanghelice. Cele mai cautate produse au fost cozonacul, painea de casa, telemeaua si drobul. Cu o oferta variata de produse alimentare traditionale targul bio din Piata Huet […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro