Razii în cluburile din Sibiu: Amenzi de 400 mii lei şi avertismente. Niciunul închis!

Hila Ovidiu

Administratorii cluburilor şi restaurantelor din Sibiu au primit în weekend amenzi în valoare de 400 mii lei şi avertismente, urmare a neregulilor constatate de pompieri în privinţa securităţii la incendiu. Pompierii Sibieni nu au dispus închiderea niciunui local până acum.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu a verificat în weekend 10 cluburi şi restaurante din Sibiu. În urma controalelor,  au fost date 16 sancţiuni şi avertismente.

“S-au constatat 29 de deficienţe, dintre care una fost remediată pe loc, şi s-au acordat 17 sancţiuni, respectiv  şapte avertismente şi nouă amenzi. Cuantumul amenzilor aplicate este de 401 mii lei. Nu s-a dispus închiderea niciunui local”, a precizat pentru stiridesibiu.ro purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Bianca Slomnea.

Conform Ordonanţei 52, emisă urmare a tragediei de la Colectiv, ISU poate să închidă unităţi de turism , cultura şi comerţ, dacă nu deţin autorizaţiei PSI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Familiile victimelor pot depune solicitările de ajutor la Agenţiile de Plăţi şi Inspecţie Socială

Solicitările vizând acordarea ajutorului de urgenţă de la Guvern pentru familiile victimelor incendiului din clubul Colectiv se depun la Agenţiile Judeţene de Plăţi şi Inspecţie Socială sau, în Bucureşti, la Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială. Rudele celor care au fost răniţi în incendiul din 30 octombrie din clubul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro