Razii de weekend

Hila Ovidiu

Politistii rutieri n-au weekend. Pe toata perioada sfarsitului de saptamana acestia se vor afla pe strazile municipiului sau pe segmentele de drum national care traverseaza judetul. Oamenii legii vor desfasura actiuni preventive pe viteza si alcool.

Politistii rutieri se vor afla la datorie si in acest sfarsit de saptamana. Oamenii legii vor desfasura mai multe activitati ce au ca scop repvenirea accidentelor rutiere. Cei de la Serviciul Politie Rutiera se vor afla atat pe strazile din municipiu cat si pe segmentele de drumuri nationale ce tranziteaza judetul. Vizati vor fi cei care incalca limita de viteza si cei care consuma bauturi alcoolice inainte de a urca la volan.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Grupare infractionala destructurata

Descinderi ale politistilor sibieni la Dumbraveni. Vizate au fost 4 persoane, membre ale unei grupari infractionale acuzati de infractiuni comise cu violenta. Cei 4 sunt acuzati ca au incercat sa intimideze prin acte de violenta un barbat din Hoghilag pentru a nu depune declaratii in cadrul unui proces. Grupare infractionala […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro