Razii de amploare in tot judetul!

Atentie, soferi! Se anunta un nou weekend cu razii rutiere de amploare. Politistii rutieri scot in strada toate radarele din dotare! In weekendul trecut s-au aplicat amenzi de peste 70 de mii de lei au ramas fara permis zeci de conducatori auto si s-au intocmit mai bine de 10 dosare penale pentru infractiuni rutiere.

Politistii sibieni anunta o noua razie de amploare pe drumurile din tot judetul. Oamenii legii spun ca au decis sa fie mult mai prezenti in strada dupa ce s-a constatat o cresrere a numarului de accidente rutiere grave. Vizati sunt in principal soferii care calca prea tare pedala de acceleratie si cei care pleaca la drum dupa ce au consumat alcool.

In ultimele saptamani controalele rutiere au fost tot mai intense. S-au dat amenzi pe banda rulanta iar soferii care au comis abateri grave de la normele rutiere au ramas fara permis pe perioade cuprinse intre o luna si  3 luni. Mai mult, cei ai caror fapte s-au incadrat ca infractiuni rutiere au fost trimisi in instanta si risca inclusiv sa ajunga dupa gratii!

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS