Razie la vitezomani

Hila Ovidiu

In ciuda ploilor din ultimele zile, politistii rutieri sibieni au depistat, intr-o singura zi,  zeci de soferi care goneau pe soselele acoperite cu apa. Oamenii legii ii avertizeaza pe conducatorii auto ca aceste actiuni pe linia combaterii vitezei se vor desfasura toata saptamana pe drumurile nationale din judetul Sibiu.

Asta au auzit zeci de soferi care circulau astazi pe drumurile nationale ce tranziteaza judetul Sibiu, si care au incalcat limitele legale de viteza. Politistii rutieri sibieni desfasoara in aceasta saptamana ample actiuni pe linia prevenirii vitezei, actiuni ce se inscriu in calendarul TISPOL. Oamenii legii au instalat radarele pe drumurile nationale inca de marti. Iar in prima zi, in ciuda ploilor abundente, au fost depistati 60 de soferi care au apasat prea tare pedala de acceleratie, ignorand riscurile la care se  expun datorita vitezei excesive coroborate cu carosabilul umed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

3 noi expozitii

Dupa Pasti au revenit in forta. Reprezentantii Muzeului National Brukenthal ofera publicului iubitor de arta 3 noi expozitii. Una dintre ele a fost vernisata chiar miercuri iar celelalte doua vor fi vernisate joi. Muzeul National Brukenthal ofera publicului sibian trei noi expozitii. Una dintre ele a fost deja vernisata miercuri […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro