Razie la comerciantii de branza de la Hula Bradului

Hila Ovidiu

Branzaturi expuse in aer liber, in praf, noxe si sub directa actiune a razelor soarelui. Asta au gasit inspectorii DSVSA Sibiu la cei cativa producatori care vindeau branzeturi pe marginea drumului, la Hula Bradului. Daca se mai intorc in acea locatie, producatorii risca amenzi de pana la 2.000 de lei.

Asta au gasit inspectorii DSVSA Sibiu care au mers astazi in control la cabanutele care comercializeaza branzeturi in zona Hula Bradului. Desi sunt renumiti pentru casul si branza pe care le vand, producatorii de aici au ignorat regulile elementare de igiena. Produsele erau expuse nu in vitrina, ci afara, in aer liber, noxe, praf si sub directa actiune a razelor soarelui. In plus, unii dintre comercianti nici nu aveau vreun act care sa dovedeasca faptul ca spatiul in care vindeau era inchiriat sau proprietate personala. Inspectorii DSVSA le-au pus in vedere producatoriulor sa inchida definitiv tarabele aici si sa se prezinte la sediul DSVSA pentru a lamuri problema. Producatorii obligati sa-si inchida tarabele spun ca se vor conforma, desi pana acum nu au avut reclamatii de la cumparatori, deoarece branza lor e mult prea buna.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paziti-va locuintele!!!

Trei barbati au ajuns dupa gratii dupa ce au sustras bunuri in valoare de 5.000 de lei dintr-o locuinta din Cristian.  In ultimele saptamani politistii sibieni s-au confruntat cu o adevarata “explozie” de cazuri de furturi din locuinta, tocmai de aceea le recomanda sibienilor sa isi monteze doua-trei tipuri de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro