Răspuns la apelul public al USR Sibiu

stiri redactie

Ca urmare a apelului public făcut de USR Sibiu pentru ca Primăria Municipiului Sibiu să constituie un buget special pentru măsuri în gestionarea situației de criză cauzată de pandemia COVID-19, Primăria Sibiu transmite sibienilor următoarele informații: 
„Primăria Sibiu a fost operativă în implementarea măsurilor de protecție a populației în contextul pandemiei COVID 19, aplicând cu rapiditate măsurile dispuse de autoritățile centrale. Și în ceea ce privește atenuarea impactului economic negativ al acestei situații am început deja să luăm măsuri concrete pe care le-am făcut publice. 
În ceea ce privește alocarea unor fonduri pentru cheltuieli care să atenueze efectele crizei generate de pandemie am luat deja inițiativa. Pentru ședința din luna martie a Consiliului Local am pregătit un proiect de rectificare a bugetului local care prevede, printre altele, și o sumă de 1 milion de lei pentru acoperirea acestor cheltuieli necesare pentru buna gestionare a situației de criză și de urgență în care ne aflăm, cu posibilitatea suplimentării sumei în funcție de evoluția situației. 
Doresc să mulțumesc pe această cale cetățenilor, ONG-urilor, mediului de afaceri și reprezentanților partidelor politice pentru implicarea în mod constructiv, în beneficiul comunității, pentru o cât mai bună gestionare pe plan local a măsurilor speciale care trebuie luate.” (Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PÂNĂ LA ACEASTĂ ORĂ SUNT 184 DE CAZURI CONFIRMATE DE COVID 19

Până astăzi, 17 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 184 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Au fost înregistrate alte 16 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: 7 în Iași, 2 în Suceava, 2 în Neamț și câte unul în Ialomița, Mureș, Botoșani, […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro