Rasinarean cercetat penal dupa ce a vandalizat o ambulanta si a agresat o asistenta

Hila Ovidiu

Un rasinarean s-a ales cu dosar penal dupa ce a atacat o asistenta si a vandalizat o ambulanta. Culmea este ca tocmai agresorul este cel care facuse apelul pe 112 pentru a anunta ca se simte rau. Barbatul in varsta de 35 de ani a fost internat la Spitalul de Psihiatrie.

O ambulanta de la Serviciul Judetean de Ambulanta Sibiu a fost atacata de catre un rasinarean cu pietre. Omul a sunat la 112 cerand ajutor medical, spunand ca se simte rau. Despre acesta se stia ca are probleme cu alcoolul si ca in repetate randuri a simulat crize epileptice. Ba mai mult are la activi si cateva tentative suicidare. Pentru mai multa credibilitate i-au sarit in ajutor si vecinii care au spus ca i-au mentionat tensiunea arteriala si ca aceasta este mult peste limita admisa. Asa ca un echipaj de salvare s-a mobilizat si in cel mai scurt timp a ajuns la Rasinari. Dupa un consult amanuntit asistentul medical a concluzionat ca barbatul nu are nicio problema medicala si i-a cerut semnarea documentului de refuz al deplasarii la spital. A fost momentul in care barbatul in varsta de 35 de ani si-a pierdut mintile si a incercat sa loveasca asistenta medicala. Femeia a scapat teafara cu ajutorul ambulantierului. Nervos ca echipajul de pe ambulanta s-a ascuns in curtea unui localnic, agresorul a inceput sa vandalizeze autospeciala cu care ajunsesera in localitate cei doi angajati ai SAJ. S-a cerut ajutorul politiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Soferi cu dosare penale pentru masini inmatriculate provizoriu in alte tari si rulate in Romania

Atentie, soferi! Daca aveti numere de inmatriculare provizorii emise in alte tari, nu puteti circula cu respectivele masini in Romania. 2 conducatori auto s-au ales cu dosare penale pentru ca nu au stiut acest lucru. Masinile inregistrate cu numere provizorii in alte tari nu au drept de circulatie in tara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro