Rapus de gripa, la 20 de ani

Hila Ovidiu

S-a produs primul deces din cauza gripei in anul acesta la Sibiu. Victima este un tanar de 20 de ani. Baiatul a murit in spital.

gripaUn tanar de 20 de ani si-a dat duhul pe un pat de spital in Sibiu dupa ce a fost internat cu gripa. Anuntul a fost facut in dupa-amiaza zilei de joi de catre reprezentantii Directiei de Sanatate Publica. Tanarul nu fusese imunizat antigripal. Un alt caz de deces s-a inregistrat saptamana aceasta in Arad la un barbat de 42 de ani care a luat insa virusul gripei porcine. Revenind in judetul Sibiu, cazurile de afectiuni compatibile cu gripa raportate de catre medicii aflati in sistemul de santinela au crescut la 133 fata de 77 cate au fost raportate saptalana trecuta. Tot in aceasta perioada au fost confirmate si doua cazuri de gripa la copii. Este vorba despre 2 micuti din comuna Mihaileni, rezultatul fiind de gripa sezoniera. Si numarul virozelor a crescut in ultimele 7 zile ajungandu-se la 2700 de cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bonul fiscal, obligatoriu din 1 martie

S-au dus vremurile in care comerciantii puteau vinde orice fara sa dea bon fiscal. De la inceputul lunii cumparatorii care nu primesc bon fiscal pot pleca din magazin cu produsul fara sa il achite. Va fi lansata si o linie telefonica gratuita pentru cei care vor sa reclame faptul ca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro