Raliul Sibiului inclus in Campionatul European 2013

Hila Ovidiu

Inca un succes pentru Raliul Sibiului. Dupa ce in 2012 a fost inclus in calendarul Intercontinental Rally Challenge, noul an ii aduce nominalizarea intr-o alta competitie de rang inalt. Este vorba despre Campionatul European de Raliuri. Competitia de la Sibiu se va desfasura lin 25-27 iulie.

Una dintre cele mai importante competitii de raliuri din lume se arata interesata de Raliul Sibiului. Ba chiar a si inclus competitia sibiana in calendarul propiru. Asa se face ca dupa ce a intrat in IRC, raliul sibian va fi si parte din cea de-a 61-a editie a C ampionatului International de Raliuri. La anul, raliul se va desfasura in perioada 25-27 iulie si va fi cea de-a noua editie in cadrul C ampionatului European. Competitia desfasurata pe tot continentul cuprinde 13 etape pe asfalt macadam si zapada. Aceasta incepe in ianuarie si se va incheia in noiembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

E vremea colindelor

Colindatorii au pornit deja sa vesteasca Nasterea Mantuitorului prin institutiile publice din oras. Prima oprire a fost la CNM Astra. Vestitorii au luat mai apoi la rand toate institutiile publice din Sibiu. Apropierea sarbatorilor de iarna scoate la urat primii colindatori. Acestia au poposit luni la Muzeul Astra. Aici au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro